Nieuwjaarsdrink Groen Oud-Heverlee in La Foresta met Kristof Calvo

Vijf gemeenteraadsleden en twee schepenen gaan volgende week voor Groen vol enthousiasme aan de slag om van Oud-Heverlee een echte groene koploper te maken. Dat willen ze graag op zondag 13 januari samen met hun sympathisanten vieren. 

Vier jonge vrouwelijke krachten van Groen Oud-Heverlee gaan naar de gemeenteraad. Van links naar rechts Sarah D’Hertefelt, schepen van ruimtelijke ordening Hanna Van Steenkiste, Adinda Claessen en Josien Van Dyck
Vertommen Vier jonge vrouwelijke krachten van Groen Oud-Heverlee gaan naar de gemeenteraad. Van links naar rechts Sarah D’Hertefelt, schepen van ruimtelijke ordening Hanna Van Steenkiste, Adinda Claessen en Josien Van Dyck

Iedereen is die zondag welkom vanaf 10.30 tot 14 uur. Omstreeks elf uur volgen er korte toespraken van Fractieleider Kamer van Volksvertegenwoordigers Kristof Calvo en schepenen van Groen Leuven, David Dessers en Lies Corneillie. De locatie waar het glas wordt geheven is het Pro Arte Paviljoen La Foresta, gelegen in de Prosperdreef 9 in Vaalbeek. Een kaartje om deze locatie te vinden, is beschikbaar via www.groenoudheverlee.be. Bevestigen mag via info@groenoudheverlee.be, maar het is geen verplichting. Iedereen is van harte welkom!

Mattias Bouckaert zal vanaf 7 januari schepen van zorg en jeugd worden, Hanna Van Steenkiste krijgt de schepenportefeuille van ruimtelijke ordening. De gemeenteraadsleden die over enkele dagen beginnen zijn Adinda Claessen, Josien Van Dyck en Sarah D’Hertefelt.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer