Vier jonge vrouwelijke krachten van Groen Oud-Heverlee gaan naar de gemeenteraad.
Sarah D’Hertefelt, toekomstig schepen Hanna Van Steenkiste, Adinda Claessen en Josien Van Dyck
Vertommen Vier jonge vrouwelijke krachten van Groen Oud-Heverlee gaan naar de gemeenteraad. Sarah D’Hertefelt, toekomstig schepen Hanna Van Steenkiste, Adinda Claessen en Josien Van Dyck

Schepenfuncties bij Groen Oud-Heverlee bekend

Vier sterke jonge vrouwen staan bij Groen naast Mattias Bouckaert paraat om het programma zo goed als mogelijk uit te voeren. Eén van die vrouwen, architecte, Hanna Van Steenkiste wordt vanaf januari 2019 bevoegd voor ruimtelijke ordening, mobiliteit en patrimonium. Ook Bouckaert kreeg een schepenportefeuille.

De vier jonge krachten Sarah D’Hertefelt, toekomstig schepen Hanna Van Steenkiste, Adinda Claessen en Josien Van Dyck deden het goed bij de verkiezingen en zullen zetelen in de gemeenteraad.

Groen is bijzonder blij met een echt geslaagde generatiewissel. De jonge krachten staan klaar. De bevoegdheden die Groen toebedeeld kreeg voor de komende zes jaren zijn uitgebreid en belangrijk. Hanna krijgt de bevoegdheid over de ruimtelijke ordening, mobiliteit en patrimonium. Zoals je weet verdwijnt de functie van OCMW-voorzitter. Mattias Bouckaert krijgt de eer om het nieuwe beleidsdomein “zorg” in goede banen te leiden. Daarnaast zijn jeugd en communicatie zijn bijkomende uitdagingen”, wist Paul Pues van Groen Oud-Heverlee te melden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer