Photo News

Vader en zoon gearresteerd na vechtpartij met agent

Op de Genkerbaan in Meeuwen ontstond zondagnamiddag tumult bij de ontbinding van de carnavalstoet. Twee mannen, vader en zoon, werden gearresteerd. Een politie-inspecteur raakte gewond.

Zondag rond 17 uur alarmeerden verontruste omstaanders een aanwezige politiepatrouille in de Genkerbaan. Ze wezen op het agressieve gedrag van een dronken man. Een 22-jarige Maaseikenaar werd vervolgens staande gehouden door de politie. 

Hij was kort voordien gewond geraakt tijdens een conflict. Even later kwam ook zijn vader opdagen met een telescopische wapenstok in de hand. Eén van de inspecteurs hield de vader tegen en werd daarbij aangevallen door de zoon. De inspecteur raakte gewond en is drie dagen arbeidsongeschikt. Beide mannen werden in de boeien geslagen en afgevoerd naar het commissariaat in Genk. Het parket van Limburg besloot maandag de mannen te dagvaarden in snelrecht.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer