3 Voor het eerst werden er tijdens het Repair Café in de bib van Pittem ook kledingsstukken hersteld
Joke Couvreur Voor het eerst werden er tijdens het Repair Café in de bib van Pittem ook kledingsstukken hersteld

Aandacht voor naaimachines en groene vingers
in Repair Café

In de bibliotheek van Pittem staken zondagvoormiddag heel wat vrijwilligers belangeloos de handen uit de mouwen tijdens de derde editie van het ‘Repair Café’. Iedereen kon er allerhande herstellingswerkjes laten uitvoeren, terwijl er ook een plantenruilactie op poten werd gezet.

Na het succes van de vorige twee edities besliste bibliothecaris Patrick Vanden Berghe om het aanbod gevoelig uit te breiden. Behalve herstellingswerken aan kleine huishoudtoestellen en computers werden dit keer ook retouches en herstellingen aan kledingsstukken uitgevoerd. Nog nieuw was dat vrijwilligers van het plantenasiel van Tuin(h)ier Pittem er een standje hadden waar oude of zieke planten ingeruild konden worden voor een nieuw exemplaar. 

3 Tijdens het repair café in de bib van Pittem werd ook elektronica hersteld.
Joke Couvreur Tijdens het repair café in de bib van Pittem werd ook elektronica hersteld.
3 Het plantenasiel van Tuin(h)ier Pittem kreeg zondagochtend een satellietstandje in de bibliotheek.
Joke Couvreur Het plantenasiel van Tuin(h)ier Pittem kreeg zondagochtend een satellietstandje in de bibliotheek.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer