Michael Depestele

Nieuwe editie Pops 17 uitverkocht

Het vervolg op Pops 17 is nu al volledig uitverkocht. De nieuwe voorstellingen worden gespeeld op 1, 2, 8 en 9 maart.

Heemkring Aan de Schreve kondigde een half jaar geleden het einde van de theaterwandeling rond WO I aan, maar daar kwamen ze enkele maanden geleden op terug. De nieuwe editie gaat verder waar het vorige eindigde. Het nieuwe verhaal Pops 17 ‘Hoe verliep het verder...’ wordt gebracht op 1, 2, 8 en 9 maart in café Oud-Vlaenderen in Poperinge. Elke voorstelling kunnen 120 toeschouwers bijwonen. Alle tickets zijn ondertussen verkocht. “We hadden wel verwacht dat veel mensen interesse zouden hebben, maar dit gaat wel heel snel”, zegt Willy Tillie van Heemkring Aan de Schreve.

Het nieuwe verhaal speelt zich af tussen 1919 en 1922. “Hoe is het verder verlopen met onze personages Elie en Sylvie Cossey, de uitbaters van A la Poupée, met de pastoor, met de Britse oud-strijders, met Ginger… Wat heeft zij meegemaakt? En de anderen? Die verhalen zullen we brengen.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer