VSOP Plansjee speelde het stuk 'de Tante van Charlie'
rv VSOP Plansjee speelde het stuk 'de Tante van Charlie'

VSOP schenkt 4.812 euro aan goede doelen

Toneelgroep VSOP Plansjee heeft zijn zevende toneelvoorstelling op groot podium achter de rug en schenkt een deel van de opbrengst aan verschillende goede doelen. 

“We traden voor het eerst op in de nieuwe theaterzaal van CC Binder met ons stuk ‘de Tante van Charlie’. Meer dan 1.550 kijklustigen zorgden samen voor 4 uitverkochte zalen”, zegt Jürgen Buyst. “We schenken ook nu weer de inkomgelden van onze eerste toneelavond integraal aan het goede doel. De som van 4.812 euro wordt verdeeld onder Flegado, t’Onzent en KVG Puurs.”

“Met dit stuk achter de rug, kijken we al uit naar de weekends van 29-30 maart en 5-6 en 12-13 april. Dan brengen we het toneelstuk ‘Robbie’ in ons eigen VSOP-theathercafé in de scoutslokalen van Kalfort. Ook een deel van de opbrengst van dit stuk gaat naar het goede doel. Dit keer kozen we voor het fonds ‘SuperStef’, waarmee Geert Lauwers & Nancy Cloostermans na het verlies van hun zoon Stef (19) geld inzamelen voor de UZA Foundation en het onderzoek naar acute leukemie.”

Tickets voor ‘Robbie’ kunnen besteld worden via vsopplansjee@telenet.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer