Wijnrestaurant op het land

Hoeve Nekum, aan de Nekummerweg in Neercanne, op de grens met Kanne, vormt van 25 mei tot en met 16 juni het decor voor een paviljoen tussen de wijngaarden, waar men van mooie regionale wijnspijs-creaties kan genieten.

Het paviljoen telt 175 couverts en men kan tussen 11 uur en 23 uur tafelen tussen de wijngaarden. Het pop-up concept voorziet ook in een rondleiding op het wijngoed. Er wordt gewerkt op reservatie maar wandelaars of fietsers die komen ‘aanwaaien’ zijn eveneens welkom. De wijnen komen uit de beide Limburgen, waaronder Riemst, Maaseik en Voeren.  Meubilair en tafelgerei zijn van Exporent Aartselaar en het interieur is gebouwd door de stageontwerpers van Tomorrow Land. Dit alles zorgt voor een zeer aparte beleving. Een 3 gangenmenu kost 35 euro, maar je kan ook à la carte bestellen. Er wordt gewerkt met lokale ingrediënten. Voor de ‘lounge’ (60 personen) is een typische barkaart. Betaling gebeurt ter plekke. 

Het idee werd eerder al beproefd in Brabant, waar het pop up-paviljoen 7.000 bezoekers telde. Info: wijnrestaurantophetland.nl

Math Bollen van Hoeve Nekum ontvangt Wijnrestaurant Mes Amis op locatie
Jempi Welkenhuyzen Math Bollen van Hoeve Nekum ontvangt Wijnrestaurant Mes Amis op locatie

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer