2 De kamp van Aaron Demeulemeester (rechts) tegen Mathieu Ballin eindigde op de spoeddienst.
Lieke D'hondt De kamp van Aaron Demeulemeester (rechts) tegen Mathieu Ballin eindigde op de spoeddienst.

Bokspartij met schepen Aaron Demeulemeester eindigt op de spoeddienst

Het boksgala Challenge of Warriors 2 van MuayThai FMK lokte de fans van thaiboksen en kickboksen zaterdagavond naar ’t Rosco. Verschillende Ronsese boksers stapten in de ring, onder wie ook schepen Aaron Demeulemeester. Voor hem eindigde de partij tegen Mathieu Ballin in mineur: na anderhalve minuut moest hij opgeven met een ontwrichte schouder.

“Wat een anticlimax”, reageert De Meulemeester achteraf. “De partij begon hevig en zo heb ik het ook graag. Maar toen de tegenpartij me vastgreep en ik me daaruit wilde lostrekken, raakte mijn schouder ontwricht. Ik heb nog enkele seconden geprobeerd verder te vechten, maar het ging niet meer.” De schepen stapte ontgoocheld uit de ring en werd overgebracht naar de spoeddienst, waar zijn schouder werd behandeld.

Drie maanden training

Demeulemeester bokst al drie jaar, maar zijn kickbokspartij van afgelopen weekend was pas zijn tweede officiële wedstrijd. Vorig jaar won hij zijn partij in ‘t Rosco op technisch ko. Nadien ontbrak het hem aan tijd om wedstrijden te boksen. Onder meer de verkiezingen en de bestuursonderhandelingen kregen even voorrang. De afgelopen drie maanden trainde hij wel doorgedreven voor de kamp van zaterdag. 

2 Na een bezoekje aan de spoeddienst kwam de schepen ingepakt terug naar het boksgala.
Lieke D'hondt Na een bezoekje aan de spoeddienst kwam de schepen ingepakt terug naar het boksgala.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Dirk Van Den Bossche

    Vorige week van Quickenborne , nu deze schepen , waarom willen die gasten op diemanier in de belangstelling komen? Misschien zal een tegenstrever het wel leuk vinden om die politici een tand uit te kloppen.

Lees meer