Ronny De Coster

Twee dertigers opgepakt voor diefstal van leeggoed van ziekenhuis Glorieux in Ronse

De politie heeft twee mannen uit Ronse gevat, die verdacht worden van de diefstal van bakken leeggoed aan het Algemeen Ziekenhuis Glorieux in Ronse.

Veertien dagen geleden had een medewerker van het ziekenhuis gezien dat een man aan de achterkant van het gebouw bakken leeggoed aan het stelen was. De politie werd verwittigd en kwam na onderzoek tot de bevinding, dat de verdachte al de hele maand februari dergelijke diefstallen pleegde bij het ziekenhuis.

Uiteindelijk kon de de politie twee verdachten identificeren: het gaat om twee 36-jarige mannen uit Ronse. Ze zijn gekend voor gelijkaardige feiten.

Het parket heeft die twee gedagvaard in snelrecht voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde. Ze zullen zich daar op 1 april moeten verantwoorden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer