De vzw Brooikensstoet organiseert de 29ste editie van haar avondwandeling
rv De vzw Brooikensstoet organiseert de 29ste editie van haar avondwandeling

Brooikensstoet organiseert avondwandeling

De Rumstse vzw Brooikensstoet organiseert de 29ste editie van haar jaarlijkse avondwandeling doorheen de landelijke deelgemeente Reet.

“Onze wandeling vindt plaats op vrijdag 22 februari 2019 en gaat van start om 19.30 uur op de parkeerplaats tegenover het Gildenhuis in de Eikenstraat in Reet”, zegt voorzitter van de vzw Brooikensstoet Jef Wyckmans.

“We kregen de toestemming van Natuurpunt om onze tocht ook doorheen de voormalige kleiputten in Terhagen te laten lopen. Omwille van dit parcours trekken de wandelaars best waterdicht schoeisel aan en brengen ze een zaklamp mee.”

“Deelnemen aan de avondwandeling kost 3 euro, wandelaars krijgen voor dit geld 2 drankbonnen in ruil. Deze bonnetjes kunnen gebruikt worden op de 2 stopplaatsen onderweg.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer