5 Start van de ticketverkoop voor de bekerfinale tussen KV Mechelen en AA Gent in Grand Kavee.
David Legreve Start van de ticketverkoop voor de bekerfinale tussen KV Mechelen en AA Gent in Grand Kavee.

Fans Malinwa wachten tot twee uur lang voor ticket bekerfinale

De fans van KV Mechelen lopen vandaag storm voor de ticketverkoop van de bekerfinale op 1 mei tegen AA Gent. Ze moesten deze ochtend rekening houden met een wachttijd van twee uur, maar een kniesoor die daarom maalde.

De ticketverkoop ging van start om 9 uur, zowel online als in het stadion zelf. De eerste fan stond al klaar om 20 na 5 ‘s ochtends. Bij aanvang stond er een lange rij wachtenden. “Ik had een beetje schrik om naast een ticket te grijpen. Vandaar dat ik hier al om 7.30 uur stond”, vertelt dertiende in de rij Olivier Van Roey.

Allemaal moesten ze deze ochtend lang wachten maar dat deerde niet. “Die twee uur wachten had ik ervoor over”, zegt Jürgen Huybrechts. Ook Ninke De Graef klaagt niet, al had ze er dan net een nachtshift opzitten. “Ik ben van kleins af fan, de finale wil ik voor geen geld van de wereld missen.”

Grand Kavee

De supporters hoefden na 9 uur ook niet in de kou te wachten, de club en supportersfederatie maakte het hen zo aangenaam mogelijk in de Grand Kavee. “We hadden de stormloop absoluut verwacht”, zegt Gert Van Dyck van het supportersorgaan. “Goepen van meer dan tien personen konden al vroeger tickets kopen. Dat waren er maar liefst 187!”

Dat maakte dat er voor vandaag al zowat 8.000 van de voorlopig 21.000 tickets (waarvan 2.000 met dinerformule) voor de aanhang van KV Mechelen de deur uit waren. Overigens worden enkel tickets verkocht aan trouwe supporters en medewerkers. In het onwaarschijnlijke geval dat er toch nog kaarten voor het Koning Boudewijnstadion over blijven, zullen die vanaf zondag 7 april worden aangeboden. “Na de euforie van afgelopen weekend zullen er nooit tickets genoeg zijn”, vreest Van Dyck nog.

5 Start van de ticketverkoop voor de bekerfinale tussen KV Mechelen en AA Gent in Grand Kavee.
David Legreve Start van de ticketverkoop voor de bekerfinale tussen KV Mechelen en AA Gent in Grand Kavee.
5
David Legreve
5
David Legreve
5 MECHELEN start van de ticketverkoop voor de bekerfinale tussen KV Mechelen en AA Gent in Grand Kavee
David Legreve MECHELEN start van de ticketverkoop voor de bekerfinale tussen KV Mechelen en AA Gent in Grand Kavee

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer