7 Een bestuurster moest door de brandweer bevrijd worden en werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.
Kristof Pieters Een bestuurster moest door de brandweer bevrijd worden en werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Kennedytunnel weer vrij in beide richtingen na ongevallen, wel nog steeds vertragingen

In Antwerpen is de Kennedytunnel opnieuw in beide richtingen vrijgemaakt na de ongevallen die er vanmiddag zowel richting Gent als richting Nederland twee rijstroken versperden. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Het verkeer moet wel nog steeds rekening houden met vertragingen. Over langere afstand vanuit Hasselt naar Gent rij je best om via Brussel.

De twee ongevallen met vrachtwagens deden zich vanmiddag bijna tegelijkertijd voor in beide tunnelkokers van de Kennedytunnel. 

Rond vijf voor één deed er zich het ongeval met een vrachtwagen voor richting Antwerpen. Vijf minuten later hetzelfde verhaal richting Gent. Daar werd een kleine terreinwagen geplet tussen twee vrachtwagens bij het uitrijden van de tunnel. De brandweer moest de wagen openknippen om de bestuurster te bevrijden, de vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

De hinder in beide richtingen was enorm, er vormden zich in sneltempo files tot één uur. De Liefkenshoektunnel werd tijdelijk tolvrij gemaakt, tot 
14.25 uur. Beide ongevallen zijn intussen afgehandeld, maar de hinder kan nog wel een tijdje aanhouden.

7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Kristof Pieters
7
Marc De Roeck
7
Marc De Roeck

19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • PATRICK VERBREYT

    Ben zelf 46 jaar vrachtwagen bestuurder en heb mijn kinderen altijd gezegd van nooit tussen 2 vrachtwagens te blijven rijden levens gevaarlijk !!!!!

  • dirk vanmechelen

    het was onmenselijke doffe ellende. Op weg naar antwerpen op de e34 in beveren er af gratis langs de liefdeshoek, daar was de file nog groter, totale reistijd 2 en half uur onderweg geweest. De overheid betaalde me daar voor en mijn werkdag is straks voorbij. Er had al lang twee a drie nieuwe kennedytunnels moeten liggen en een dubbel verdiep voor heel de ring.

Lees meer