Het kruispunt van de Steenberghoekstraat - Hollebeekstraat -Molenbergstraat - Tuinwijk
David Legreve Het kruispunt van de Steenberghoekstraat - Hollebeekstraat -Molenbergstraat - Tuinwijk

Omleiding werken wordt ingekort

De werken aan de nutsleidingen in Rumst bereiken een volgende fase, de aannemer is nu aan de slag in de Tuinwijk en de ventweg. De plaatselijke omleiding kan dus worden ingekort. Automobilisten moeten niet langer meer omrijden langs de Nijverheidsstraat en Molenveld.

Ook voor de bussen van De Lijn wordt de route aangepast. Zij zullen de haltes Catenberg en Hollebeekstraat terug bedienen, en via de Steenberghoekstraat en Molenbergstraat de stelplaats bereiken. Om van de stelplaats weg te rijden, volgen de bussen nog wel de omleiding langs de Statiestraat - Peperstraat en Kerkstraat.

De werken aan de nutsleidingen vinden plaats op het kruispunt van de Steenberghoekstraat, Hollebeekstraat, Molenbergstraat en Tuinwijk en in een gedeelte van de Tuinwijk. Deze werken zijn een voorbereiding van het grotere project om de wateroverlast in het centrum van Rumst aan te pakken. Er komt een nieuw gescheiden rioleringsstelsel, van aan de Hollebeekstraat tot aan de oude pastorij in de Kerkstraat.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer