De opbrengst van het jaarmarktconcert gaat naar 2 Rumstse goede doelen
Marc Aerts De opbrengst van het jaarmarktconcert gaat naar 2 Rumstse goede doelen

Opbrengst jaarmarktconcert gaat naar goede doelen

De Rumstse muziekmaatschappijen gaven ook in 2018 weer samen het beste van zichzelf tijdens een jaarmarktconcert. De Koninklijke Katholieke Harmonie Verbroedering, Koninklijke Fanfare De Rupelgalm en Koninklijke Katholieke Harmonie De Breydelzonen schenken de opbrengst van dat evenement, 1.500 euro, nu aan twee goede doelen uit de gemeente Rumst.

“Pegode biedt ondersteuning op maat aan personen met een beperking. In Rumst heeft Pegode een woonhuis dat begeleid wonen aanbiedt voor personen met een verstandelijke beperking”, zegt schepen Wendy Weckhuysen (CD&V).

“De vzw ‘Jenne’s Friends Projects’ werd opgericht door de mama van Jenne, Els Van Keilegom uit de wijk Vosberg. Deze vzw werkt rond de toekomst van jongvolwassenen met een handicap, door hen te begeleiden in opleiding en tewerkstelling. Beide goede doelen krijgen van onze muziekmaatschappijen een cheque van 750 euro.“

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer