De lokale politie houdt een bevraging.
Mozkito De lokale politie houdt een bevraging.

Politie maakt nieuw veiligheidsplan: 2.200 inwoners worden bevraagd

De Lokale Politiezone Rupel gaat een nieuw zonaal veiligheidsplan opmaken. Daarvoor wil de politie een beroep doen op input van de inwoners van de Rupelstreek. Ongeveer 2.200 Rupelianen hebben een brief in de bus gekregen met de vraag om deel te nemen aan een bevraging rond veiligheid, leefbaarheid en tevredenheid.

“Dat is voor ons belangrijk om te weten wat er leeft bij de inwoners”, klinkt het bij de politie. “Op de brief vind je een code waarmee je de enquête kan invullen.”

Ook wie geen brief heeft ontvangen, kan deelnemen aan de bevraging. Daarvoor kan je contact opnemen met de Lokale Politiezone Rupel via Facebook of info@politiezonerupel.be. Geef daarbij zeker de gemeente mee waar je woont.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer