3 Luc Coeckelbergh was een groot voetbalsupporter
Marc Aerts Luc Coeckelbergh was een groot voetbalsupporter

Voetbalsupporters nemen afscheid van voorzitter Luc Coeckelbergh

Een heleboel vrienden en familieleden namen zaterdagochtend in de Sint-Pieterkerk in Rumst afscheid van voetbalsupporter Luc Coeckelbergh. 

De voetbalkleuren waar de Rumstenaar zo van hield waren duidelijk aanwezig tijdens de afscheidsplechtigheid, ook zijn geliefde clublied werd tijdens de viering in de kerk afgespeeld. De 61-jarige man overleed vorige week zondag toen hij onwel werd en met zijn wagen in de Leuvense Vaart in Mechelen reed. De hulpdiensten snelden massaal ter plaatse, maar konden geen hulp meer bieden.

Coeckelbergh werkte vroeger bij Sidal/Aleris, maar was nu met pensioen. De Rumstenaar was niet getrouwd en had geen kinderen. Luc Coeckelbergh was een groot voetballiefhebber. Naast supporter van K. Rumstse SK was hij een supporter K.V. Mechelen en voorzitter van supportersclub ’t Hoekske in Walem. Net voor zijn ongeval woonde hij nog de wedstrijd van K. Rumstse SK tegen Leest United bij, samen met een dertigtal collega-supporters.

3 In de rouwstoet waren de sjaals in geel-rood opvallend aanwezig
Marc Aerts In de rouwstoet waren de sjaals in geel-rood opvallend aanwezig
3 In de rouwstoet waren de sjaals in geel-rood opvallend aanwezig
Marc Aerts In de rouwstoet waren de sjaals in geel-rood opvallend aanwezig

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer