CREDIT: Benoit De Freine

Burgemeester ontkent gerucht: “Nee, politiezone Bodukap heeft geen fusieplannen”

Oppositiepartij Vlaams Belang polste op maandagavond bij de meerderheid naar de verhuisplannen van het gemeentelijk personeel aan Dreefvelden en de toekomstplannen van politiezone Bodukap.

“Zijn er plannen om het personeel dat huist in de werkplaats aan Dreefvelden in de toekomst deels te verplaatsen naar De Nekker in Mechelen?”, vroeg raadslid Jos Moeyersons (Vlaams Belang) tijdens de gemeenteraad. “Graag hadden we ook duidelijkheid gehad over de politiezone Bodukap. Tijdens de verkiezingen gonsde het van de geruchten over een fusie met de zone Mechelen-Willebroek of met Lier en Heist-op-den-Berg.” Volgens burgemeester Kristof Sels (N-VA) kloppen de geruchten niet. “Hier is niets van aan. Het gemeentelijk personeel aan Dreefvelden verhuist niet naar De Nekker en politiezone Bodukap heeft geen fusieplannen. Wel is de zone in een politieassociatie gestapt met de politiezones Heist, Lier en Berlaar-Nijlen, dit om een samenwerking op te zetten. Maar van een samensmelting is geen sprake.” 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer