Tiffany en Annelies van de BKO vertellen in het filmpje wat ze precies verwachten van hun nieuwe collega’s
rv Tiffany en Annelies van de BKO vertellen in het filmpje wat ze precies verwachten van hun nieuwe collega’s

Medewerksters BKO doen oproep naar nieuwe collega’s via filmpje

In de zoektocht naar nieuwe medewerkers lanceerde de buitenschoolse kinderopvang (BKO) van Sint-Katelijne-Waver een filmpje via de gemeentelijke website. Collega’s Annelies en Tiffany van de BKO vertellen in het filmpje dat ze nog een aantal zotte, actieve en speelse collega’s zoeken om het team te versterken. 

“We merken dat we voor de functies van begeleidster van de BKO en animator voor de vakantiewerking moeilijk mensen vinden. Daarom gooien we het eens over een andere boeg en pakken we de zoektocht naar nieuwe medewerkers op een creatieve manier aan. Het idee van een filmpje komt van het personeel van de BKO”, zegt Pieter Florentie van de communicatiedienst van Sint-Katelijne-Waver. De BKO zoekt specifiek naar teamspelers die zich kunnen inleven in de wereld van kinderen tussen de 2,5 en 12 jaar en spelletjes en activiteiten kunnen uitwerken. “We hebben al heel veel leuke reacties ontvangen op ons filmpje en vier personen reageerden op onze vacatures. Wie interesse heeft, kan zich kandidaat stellen via de gemeentelijke website.”

Meer informatie en het filmpje vind je via www.sintkatelijnewaver.be/bko-zoekt

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer