De groep achter Beeldenstorm.
Gemeente Sint-Laureins De groep achter Beeldenstorm.

Sint-Laureins lanceert dit weekend ‘Sente Swingt’ en Beeldenstorm

Sint-Laureins maakt zich dit weekend op voor een brokje cultuur, met Sente Swingt en Beeldenstorm.

Sente Swingt wordt gehouden op zondag 28 april en is een jaarlijks event waarbij de gemeentelijke muziekschool de talenten van haar leerlingen in de kijker plaatst. Op verschillende plaatsen in Sint-Laureins, waaronder de kerk, zaal De Keyser en het Huis van de Vrije Tijd, treden leerlingen van de muziekschool op.

Nieuw dit jaar is Beeldenstorm, een tentoonstelling die loopt van 27 april tot en met 5 mei. “We kiezen voor Het Godshuis als locatie”, zeggen Lucas De Clerck en Griet Schelstraete. “Meer dan 50 kunstenaars uit het Meetjesland nemen deel aan deze tentoonstelling. Je kan een bezoekje aan de tentoonstelling combineren met Sente Swingt op 28 april of de Omloop van het Meetjesland op 5 mei.”

Info: www.sint-laureins.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer