Het kruispunt van de Hooimanstraat met de Belselewegel in Sinaai, waar vanaf volgende week een fietsoversteek wordt ingericht.
RV Het kruispunt van de Hooimanstraat met de Belselewegel in Sinaai, waar vanaf volgende week een fietsoversteek wordt ingericht.

Aanleg fietsoversteek Hooimanstraat start maandag

Op maandag 8 oktober gaan werkzaamheden van start voor de aanleg van een veilige fietsoversteek in de Hooimanstraat in Sinaai. 

Dat gebeurt op de plaats waar de Belselewegel de Hooimanstraat kruist. Er wordt een plateau in rode beton aangelegd, in combinatie met aangepaste signalisatie. De werkzaamheden gaan van start op maandag 8 oktober en zullen een viertal weken in beslag nemen, vooral omdat het beton goed moet kunnen uitharden. Vanaf maandag 8 oktober is er geen doorgaand autoverkeer mogelijk in de Hooimanstraat. Op maandag 5 november wordt de straat terug opengesteld voor het autoverkeer. Fietsers en voetgangers krijgen steeds vrije doorgang, met uitzondering van de dag dat het beton gegoten wordt en de eerste 2 à 3 dagen erna. Wanneer dat precies gebeurt, is nog onduidelijk. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer