Het Sinbad, het stedelijk zwembad in Sint-Niklaas,  blijft woensdag overdag gesloten. Het zwembad gaat vanaf 18.30 uur terug open voor de zwemclubs.
JVS Het Sinbad, het stedelijk zwembad in Sint-Niklaas, blijft woensdag overdag gesloten. Het zwembad gaat vanaf 18.30 uur terug open voor de zwemclubs.

Nationale staking: ook (beperkte) impact op dienstverlening in Sint-Niklaas

De nationale staking van woensdag 13 februari heeft ook een invloed op de dienstverlening van stad en OCMW in Sint-Niklaas.

De impact op de dienstverlening in Sint-Niklaas is morgen door de nationale staking al bij al nog beperkt, zo meldt het stadsbestuur. Momenteel is het al duidelijk dat een aantal openbare gebouwen dicht blijft. Zo zal het Sinbad gesloten zijn overdag, tot 18.30 uur. Het zwembad zal ‘s avonds wel opnieuw open gaan voor de zwemclubs, van 18.30 tot 23 uur. Ook de sportzalen in het Sinbad blijven beschikbaar. Sporthal Ter Beke in Sinaai blijft woensdagvoormiddag dicht.

Het personeel van de stedelijke buitenschoolse groepsopvang staakt woensdag. Dat betekent dat de buitenschoolse groepsopvang in Sint Camillus Oude Molenstraat, Watertoren en Heilige Familie gesloten blijft. Aan de betrokken directies werd gevraagd om de ouders te informeren. Daardoor zullen ouders hun kinderen niet naar de voorschoolse opvang kunnen brengen. Ze moeten hun kinderen vanaf 8 uur meteen naar school brengen. Woensdagmiddag is er dus ook géén naschoolse opvang. Ouders zullen hun kinderen voor 12 uur op school moeten afhalen.

De dienstverlening in het stadhuis blijft tot nader order verzekerd. Ook de containerparken in Sint-Niklaas en Nieuwkerken zijn open.  

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer