De Retro Vrienden bij een van hun oldtimers.
Foto Mozkito De Retro Vrienden bij een van hun oldtimers.

Retro Vrienden parkeren wagens voor Cars and Coffee

De leden van oldtimervereniging De Retro Vrienden parkeren op zondag 26 februari voor het eerst hun oldtimers op de parking van het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw voor het evenement Cars and Coffee.

"Mensen kunnen dan onze oldtimers bewonderen en iets drinken", zegt voorzitter Luc Appelmans. "We willen iedereen laten kennis maken met onze vereniging. De parking aan het gemeentehuis biedt plaats aan honderd wagens en als het slecht weer is kan er geschuild worden onder een groot afdak." De club telt vandaag 155 leden, vooral uit het Pajottenland, de Denderstreek maar ook de Scheldestreek en zelfs in het buitenland wonen er leden.


"We willen vooral een vriendengroep zijn", zegt Luc. "Die vriendschap staat centraal. We helpen ook elkaar en dat valt bij heel wat oldtimerliefhebbers dus in de smaak." De oldtimers kunnen nu zondag bezichtigd worden vanaf 10 uur tot 13 uur. Ook op de vierde zondag van maart, april, oktober, november en december zullen de oude wagens bewonderd kunnen worden. Meer informatie op de website www.deretrovrienden.be of de Facebookpagina van de vereniging. (BKH)

Lees meer