De onbekende dader trok met een spuitbus een lijn over de hele auto, vanaf de plek waarop het voertuig foutief geparkeerd stond
rv De onbekende dader trok met een spuitbus een lijn over de hele auto, vanaf de plek waarop het voertuig foutief geparkeerd stond

Een metertje foutparkeren bleek hier genoeg
voor een wel heel drieste reactie

De wagen van Nadia Otten stond donderdagavond aan de Viaductstraat in Sint-Truiden inderdaad een metertje verkeerd geparkeerd. Maar iemand maakte zich daar duidelijk wel heel erg boos om. 

Toen de vrouw donderdag terugkwam bij haar wagen bleek dat deze besmeurd was met verf uit een spuitbus. De dader had een volledige lijn dwars over haar auto getrokken, vanaf de plek waarop het parkeerverbod gold. Op de motorkap tekende hij voor alle duidelijkheid nog het logo van het parkeerverbod na. “We zagen plots een hoop volk rond de auto staan,” legt haar vriend Danny Andries uit. “We konden onze eigen ogen niet geloven toen we zagen wat er gebeurd was. Goed, de wagen stond misschien een metertje te ver. Maar niet zo dat we een ingang blokkeerden, of iemand hinderden. Nu hebben we wel gigantische kosten: drie ramen moeten vervangen worden, net als de twee deuren, het rubber én de motorkap. Getuigen die iets gezien hebben, mogen het ons altijd laten weten, want we hebben helaas nog geen idee wie zoiets bezield heeft.”

35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Erwin Hertsens

    Als je weet dat je verkeers staat of er niet in past ga ergens anders staan. En Loop en beetje verder.

  • Stefanie De Winter

    Ik erger mij regelmatig aan mensen die niet binnen de lijnen parkeren en daardoor eigenlijk twee parkeerplaatsen in nemen, maar deze reactie vind ik er nu ook wel serieus over. Goed, ze staat fout geparkeerd, maar we kennen de situatie niet. Misschien was er in de hele straat geen enkele plaats meer te vinden? Misschien moest ze met zware spullen ver sleuren? Geïrriteerd zijn, ja. Haar erop aanspreken of een briefje leggen, oké. Maar dit gaat te ver.

Lees meer