Methé Tokuc, schepen van Onderwijs Geert Vandersickel, Goran Goes, waarnemend directeur Tim Haerinck, Noah Mol, schepen van Cultuur Lieve Truyman, Melissa Verbruggen en Anneline Vylders.
JVS Methé Tokuc, schepen van Onderwijs Geert Vandersickel, Goran Goes, waarnemend directeur Tim Haerinck, Noah Mol, schepen van Cultuur Lieve Truyman, Melissa Verbruggen en Anneline Vylders.

Academie voor Muziek, Woord en Dans reikt prijzen uit

In theaterzaal Roxy in Temse heeft de Academie voor Muziek, Woord en Dans de prijzen uitgereikt tijdens de proclamatie 2017-2018.

In totaal werden 31 eindattesten uitgereikt aan leerlingen van de academie. Bijzondere prijzen waren er voor Melissa Verbruggen, Anneline Vylders, Noah Mol, Goran Goes, Methé Tokuc en Kris Dhaen. Dit jaar koos het gemeentebestuur er opnieuw voor om de verdienstelijke leerlingen te belonen met een cadeaucheque van Temse. Die waardebon kan men in tal van winkels in de gemeente besteden. “Intussen is ook het nieuwe schooljaar weer van start gegaan”, aldus schepen van Onderwijs Geert Vandersickel (N-VA). “Een nieuwe lichting van 278 leerlingen verspreid over drie afdelingen begon in september. De afdeling Muziek is goed voor 200 leerlingen, Dans voor 40 en Woord voor 38. Voor het eerst is er ook muziek- en woordinitiatie voor kinderen vanaf 6 jaar.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer