Ben Demeersman (Eurofoot Tervuren): "Voorsprong trachten vast te houden"

Na de 2-5-nederlaag van vorige week tegen Lart Brussel trekt Eurofoot vanavond naar Flémalle.

BZVB Klasse 1

"Voor de match tegen Lart Brussel was er wat slecht nieuws. Zo liep Ytebrouck een blessure op aan de knie, kon Ghys niet door werkverplichtingen, was onze nieuwe aanwinst Yahia op vakantie, moest Willemans in laatste instantie afzeggen en was ook Bogaerts afwezig", zegt Ben Demeersman. "We waren dus maar met zes, maar speelden wel een zeer goede wedstrijd. Drie minuten voor tijd stond het 2-3 en besloten we met een vliegende keeper te spelen. De gelijkmaker viel jammer genoeg niet en we slikten nog twee goals."


Demeersman hoopt vanavond een goed resultaat neer te zetten. "We recupereren een aantal spelers. We gaan proberen te winnen, zodat we volledig mee kunnen doen in de strijd om het behoud."


"Of de hele wedstrijd gefocust blijven de sleutel zal zijn? Dat denk ik zeker. Het zal zaak zijn om net als afgelopen weken geconcentreerd te spelen, georganiseerd te verdedigen en er goed en snel uit te komen. Ook de voorsprong vasthouden zal belangrijk zijn en trachten op de counter die te vergroten als het kan." (DCO)

Lees meer