Tielts operettegezelschap A Tempo
RV Tielts operettegezelschap A Tempo

A Tempo brengt Sachertorte en Apfelstrudel naar
CC Gildhof

Operettegezelschap A Tempo! gaat op zondag 17 maart de Weense toer op met een themaconcert in de vernieuwde schouwburgzaal van CC Gildhof.  Met ‘Wiener Bonbons und Berliner Kuchen’ wordt het werk van Johann Strauss en Paul Lincke gebracht.

Na de succesvolle uitvoering in oktober en november van de operette Die Fledermaus in CC De Leest in Izegem, koestert het gezelschap plannen voor een volgende operette, al zal dat pas in 2020 plaatsvinden. In afwachting daarvan is het jaarlijkse operetteconcert echter terug van weggeweest. Tenor Ludwig Van Gijsegem en sopranen Diane Verdoodt en Leen Van Hoecke brengen samen met het orkest melodieën, aria’s en walsen van onder andere Johann Strauss en Paul Lincke. 

Het concert wordt helemaal ingekaderd in een aangepast regieconcept en om helemaal in de sfeer te blijven, zal in de Foyer bij een kopje koffie of thee ook een stukje typische Sachertorte of Apfelstrudel aangeboden worden. Kaarten kosten 20 euro en kunnen besteld worden via 0485/76.94.01 of info@atempo.be. Het concert start om 15 uur.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer