ThinkStock

Achttiende Krekel Schaaktornooi

Schaakclub De Pionniers organiseert op vrijdag 26 april al voor de achttiende keer het Krekel Schaaktornooi in Club 77 in Schuiferskapelle. Traditioneel worden elk jaar een honderdtal schaakspelers uit heel Vlaanderen verwelkomd.

Uniek aan het Krekel-schaaktornooi is dat er met een systeem gewerkt wordt waarbij de bedenktijd aangepast wordt aan de relatieve sterkte van de speler. Zo maken minder geoefende spelers ook een kans tegen sterkere tegenstanders. De prijzenpot bestaat dit jaar uit 625 euro, dat wordt verdeeld in verschillende categorieën voor volwassenen en jeugd. De winnaar van het tornooi gaat naar huis met 200 euro. Alle deelnemers krijgen een natura-prijs. 

Het tornooi start stipt om 20 uur. Inschrijven kan online via https://pionniers-tielt.be/krekeltornooi/ of telefonisch bij Peter Libbrecht op 0474/85.69.65. Deelnemen kost 8 euro.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer