De schouwburgzaal van het Gildhof is na een lijdensweg van drie jaar eindelijk terug klaar om publiek te ontvangen. Het schepencollege en de raad van bestuur van het Gildhof mochten als eerste de vernieuwde zaal betreden.
Sam Vanacker De schouwburgzaal van het Gildhof is na een lijdensweg van drie jaar eindelijk terug klaar om publiek te ontvangen. Het schepencollege en de raad van bestuur van het Gildhof mochten als eerste de vernieuwde zaal betreden.

Cinema kijken in vernieuwde Gildhof

De schouwburgzaal van het Gildhof is weer operationeel en oogt beter dan ooit. Deze maand wordt ook de programmatie van Ciné Gildhof hervat. Elke woensdag wordt een kwaliteitsfilm geselecteerd. 

Met de vernieuwde zaal is de cinema-ervaring in het Gildhof een pak sterker geworden. Op woensdag 13 februari speelt ‘Wildfire’, over een hevige bosbrand in Montana, met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol. Op woensdag 20 februari is het de beurt aan ‘Green Book’, over de rassenscheiding in het Amerikaanse Zuiden van de jaren zestig. Op 27 februari speelt ‘Colette’, met Keira Knightley in de hoofdrol. Tickets kosten zeven euro en zijn te bestellen aan de balie van het Gildhof. Voor, tijdens en na de film is theatercafé De Foyer open.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer