De oud-schepen aan zijn eigen toog.
Foto Bollen De oud-schepen aan zijn eigen toog.

Café Geladé's opent officieel de deuren

Café Geladé's opent komende vrijdag officieel de deuren. Al was de zaak ook afgelopen zomer al even open.

Het vroegere café Serin aan de Kaasmarkt deed de deuren ook tijdens Suikerrock al eens open. Uitbater David Geladé, voormalig schepen voor sp.a en tegenwoordig gemeenteraadslid voor diezelfde partij, wilde immers graag een graantje meepikken van het festival. "Je krijgt dan sowieso ook de bezoekers van Tienen over de vloer, en dat is altijd mooi meegenomen", lacht David. "Maar nu wil ik graag alle Tienenaars uitnodigen voor de officiële openingsreceptie."


David is blij dat hij de draad weer opgepikt heeft. Voor zijn schepenambt runde hij immers een goed draaiende zaak op het Dorpsplein in Kumtich, de huidige Kempioen. "De mensen hebben hun weg goed gevonden naar mijn nieuwe café", klinkt het. "Ik hoor ook vaak dat de Tienenaars blij zijn dat er opnieuw een volkscafé in de stad is. Nu het wat kouder wordt, zit het binnen ook al sneller vol. Daarom plan ik een winterterras, zodat de klanten ook voor de deur in de warmte kunnen genieten van een drankje en gezellige sfeer."


De openingsreceptie vindt komende vrijdag van 19 uur tot 21 uur plaats. Daarna wordt er verder gefeest met DJ Lodewijckx. (VDT)

Lees meer