Torhout Sivi organiseert outlet
Benny Proot Torhout Sivi organiseert outlet

DJ en stylisten op eerste outlet van BSO-leerlingen

De 140 BSO-leerlingen van het Sint-Vincentiusinstituut in Torhout organiseren voor het eerst een outletweekend in Torhout. Daarvoor gaan ze in zee met elf handelszaken. De leerlingen steken het programma helemaal zelf in elkaar.

“We merkten dat zo’n evenement eigenlijk beantwoordt aan alle leerdoelen en dus ideaal is om de leerlingen te motiveren”, zegt Annelies Declerck, die de leerlingen begeleidt. Ze houden de stockverkoop op vrijdag 8 februari tussen 16.30 en 19 uur en op zaterdag 9 februari van 10 tot 17 uur. “Iedereen heeft zijn taak", zegt Declerck. “Leerlingen stonden in voor de affiches en de uitnodigingen, ze organiseren een receptie, kleden de zaal aan en zijn verantwoordelijk voor de kassa. Er zijn stylisten en één van de leerlingen zorgt als deejay voor de muziek. We merken een enorme betrokkenheid. Heel de school is ermee bezig.” Torhoutse winkels die hun stock verkopen in de Spinneschoolstraat 10 zijn Actuel Boetiek, Bellino, Cool Elektro Cycles, Princess, Evadorable, Stoffen Capriss, Naaimachines Stael, Papillon, Sodrie, Trio Fashion en Lederwaren Jean. De opbrengst gaat voor een deel naar de BSO-afdeling van het Sint-Vincentiusinstituut.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer