Twee personen opgepakt nadat diefstal aan betaalautomaat mislukt

Wassalon Lavanderia aan de Schrieksebaan in Tremelo kreeg vrijdagavond het bezoek van lompe dieven die het gemunt hadden op de betaalautomaat.

Lavanderia in Tremelo.
Vertommen Lavanderia in Tremelo.

Een man trok zo rond 22.15 uur de automaat van de muur, maar liet die nadien op een vuilnisbak vallen. Dat lawaai werd opgepikt door een buurman. Hij merkte de man en twee kompanen op en verwittigde de politie. Zij konden twee van de drie daders oppakken aan de parking van de Vinneweg, waar de auto van de daders geparkeerd stond. Twee mannen, respectievelijk 49 en 55 jaar, uit Heist-op-den-Berg werden opgepakt. Eén van hen bekende de feiten, de tweede beweerde niets met de diefstalpoging te maken te hebben. Het Leuvense parket onderzoekt de zaak. De twee werden ondertussen wel vrijgelaten.

Opmerkelijk: in de auto van de verdachten werd een zak met cash geld gevonden. Het is nog niet duidelijk waar dat geld vandaan komt. Het wassalon kon ondertussen opnieuw de deuren openen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer