16 faillissementen

De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft gisteren zestien faillissementen uitgesproken.

BALEN: Valkenborghs bvba, Olmensebaan 64, is op aanvraag failliet verklaard. De bvba was actief in verwarming en sanitair. Meester Eef Stessens is curator.


GEEL: V.D.P. bvba, een taverne aan het Sint-Dimpnaplein 14 is failliet verklaard op aanvraag. Curator is meester Gert Verreyt.


GEEL : Trainingscentrum Spirit bvba aan de Roerdompstraat 15 is failliet verklaard na aanvraag. De bvba had een activiteit in het fokken van paarden en deed activiteiten in de paardensport. Meester Silvy Sterckx is de curator.


GEEL : De bvba B.M.R. met een eetgelegenheid als activiteit aan Rauwelkoven 87 in Geel is gedagvaard. Meester Tom Vandecruys werd aangesteld als curator.


GEEL : ABC 2000 NV aan Rauwelkoven 87 in Geel is op aanvraag failliet verklaard. De NV was actief in het verhuren van eigen onroerend goed. Advocaat Tom Peeters is de curator.


MERKSPLAS: Tee Shipping Bvba is gedagvaard voor de rechtbank. De bvba handelde in voertuigen en onderdelen en had een vestiging aan de Kweekstraat 2. Meester Wim Nysmans is curator.


MOL: Brasserie 't Zilverhof aan de Bergstraat 16 A2 is op aanvraag failliet verklaard. Meester Christophe Geukens is de curator.


MOL: LT Mat Comm. V., een handelsbemiddelaar in machines, apparaten en werktuigen aan de Adolf Reydamslaan 45, is gedagvaard. Advocaat Christophe Geukens is aangesteld als curator.


HERENTALS: Café The Bridge van Dirk Van Orshaegen is failliet verklaard op aanvraag. Het café is gevestigd aan de Stadspoortstraat 10. Advocaat An Notelteirs is aangesteld als curator.


HERENTALS : De Cock Imperium bvba met een eetgelegenheid aan de Diamantstraat 8 is gedagvaard voor de rechter. De curator is meester An Notelteirs.


MEER: NMS bvba uit de Amsterdamstraat 58 is gedagvaard. De bvba was actief in funderingswerken. Advocaat Mark Bruurs is aangesteld als curator.


MOL: Emiran bvba, een kleinhandel in voedings- en genotsmiddelen aan de Doornboomstraat 29 is gedagvaard. Advocaten Antje Van Overstraeten en Gert Hermans zijn de curatoren.


OUD-TURNHOUT: Groothandel Beneco Bvba aan de Steenweg op Mol 54 in Oud-Turnhout is gedagvaard. Advocaat Wim Nysmans is de curator.


OUD-TURNHOUT : Café Breughel van Christel Stoops aan de Steenweg op Ravels op aanvraag failliet verklaard. Meester Tom Van Even is de curator.


POPPEL: Het café van Francisca Besems aan Tulderbos 51/C070 is gedagvaard voor de rechtbank. Advocaat Mark Bruurs is curator.


VOSSELAAR: taximaatschappij de Turnhoutse Transportmaatschappij bvba vroeg zelf het faillissement aan. Meester Veerle Verhaegen is de curator. (JOBG)

Lees meer