Archieffoto tractor.
Ronny De Coster Archieffoto tractor.

Landbouwer (68) zwaargewond nadat zijn zoon hem aanrijdt met tractor

Een 68-jarige landbouwer uit Veurne is zaterdagmiddag op zijn erf aangereden door een tractor, met aan het stuur zijn 36-jarige zoon. Die had zijn vader niet opgemerkt. De zestiger is zwaargewond. 

Het incident gebeurde op het landbouwbedrijf van R.S. en zoon L.S. in de Ieperse Steenweg in Veurne. De vader stond achter de tractor tijdens het manoeuvreren. Volgens de politiezone Spoorkin kwamen zijn benen onder de wielen. “De man werd zwaargewond overgebracht naar het AZ West in Veurne voor een spoedoperatie. Over zijn toestand hebben we voorlopig geen verdere informatie”, zegt korpschef Devid Camerlynck van de politiezone Spoorkin. De dienst Toezicht Welzijn op het Werk ging op aansturen van het arbeidsauditoraat ter plaatse om te zien of er inbreuken zijn op de veiligheidsvoorschriften.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • leentje engelen

    veel sterkte voor jullie gezin. dit is waar ik altijd bang voor ben als zoon op de traktor zit en omstaanders op de boerderij niet ziet. zorg goed voor elkaar dit is een heel spijtig ongeval

  • Mathieu Peeters

    Veel sterkte aan de hele familie door dit tragisch ongeval.

Lees meer