De jubilarissen en hun familie werden op het stadhuis ontvangen.
Lukas De jubilarissen en hun familie werden op het stadhuis ontvangen.

Peper en Zout voor gouden koppel Guillaume en Viviane

Guillaume Van Kildonck (70) en Viviane Noël (71) uit de Damstraat hebben zopas hun gouden bruiloft gevierd. Ze werden daartoe plechtig ontvangen op het stadhuis.

Het koppel stapte op 29 maart 1969 in het huwelijksbootje in Sint-Joost-Ten-Node. Guillaume werkte eerst bij de RTT (het vroegere Belgacom) als arbeider en ging daarna als postbode aan de slag. Viviane was 20 jaar lang zelfstandiguitbater van café Klein Moleken in Sint-Joost-Ten-Node. Ze kregen een dochter die hen op hun beurt al twee kleinkinderen. Nu houden de jubilarissen zich nog graag bezig met wandelen, knutselen, kruiswoordraadsels en computerspelletjes.

Met dank aan hun buren Marina en Pascal werd het koppel op het stadhuis vergast op een klein verrassingsoptreden van de lokale groep Peper en Zout waar ze beide grote fan van zijn.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer