De brandweer sluit brandstichting niet uit.
Kristof Vereecke De brandweer sluit brandstichting niet uit.

Auto brandt volledig uit op kerkplein Overslag

Buurtbewoners zien bestuurder wegvluchten

Iets na zeven brandde een auto volledig uit op het kerkplein van Overslag . Hoe de brand ontstond is voorlopig nog onduidelijk. De politie is op zoek naar de bestuurder.

Het gaat om een witte BMW 3-reeks. Het waren buurtbewoners die de brandweerdiensten verwittigden. Enkelen zagen op het moment van de brand iemand weglopen. Vermoedelijk de bestuurder. Toen de politie ter plekke aankwam, bleek die met de noorderzon verdwenen. Hoe de brand is kunnen ontstaan, is voorlopig nog onduidelijk. De brandweer sluit brandstichting echter niet uit. Later meer.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Van Gent

    Waarom zou de bestuurder gaan lopen ? Eerder die het spel in de fik heeft gestoken zal eerder weglopen.

  • chris delanghe

    zal weer zo'n exotisch typetje businessman geweest zijn met wat bijverdienstes in de amfetaminesector. Er gebeuren tegenwoordig veel mirakels. Wagens die zichzelf in brand steken. Alleluijah!

Lees meer