De balkenbrug over de Langelede.
RV De balkenbrug over de Langelede.

Hinder door werken aan Balkenbrug en Stenenbrug

Begin volgende week staan werken gepland aan de Balkenbrug over de Langelede en de Stenenbrug in de buurt van het provinciaal domein van Puyenbroeck.

Door die werken kan er tijdelijk hinder zijn voor de buurt. “De werken aan de Stenenbrug starten op maandag 8 april”, zegt schepen van Openbare Werken Eddy Heirwegh (Open Vld). “Er wordt gewerkt aan de hoogspanningslijn. Het verkeer dat vanuit Eksaarde of Zeveneken richting Wachtebeke komt, zal via Persijzer omgeleid worden. Dinsdag moeten de werken achter de rug zijn.”

Tegelijkertijd wordt er ook gewerkt aan de Balkenbrug over de Langelede. “De brug moet dringend hersteld worden. Die werken zullen een tweetal dagen duren. Tegen donderdag moet alles achter de rug zijn. Er is een omleiding via de Catherinabrug een beetje verderop”, besluit Heirwegh. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer