Patricia opende pas vorig jaar haar boetiek.
Foto Deleu Patricia opende pas vorig jaar haar boetiek.

Jonge mama van drie bezwijkt aan hartaderbreuk

Patricia Declerck (34), die nog maar net haar comeback gemaakt had in de modebranche, is bezweken aan een hartaderbreuk. Ze laat een man en drie jonge kinderen achter.

Tijdens de nacht van zaterdag op zondag is Patricia Declerck uit Waregem overleden aan een hartaderbreuk.


Ze zou op donderdag 19 maart haar 35ste verjaardag vieren. De ambitieuze vrouw runde sinds 5 september de nieuwe modezaak Cachet in de Nieuwstraat in Desselgem, een boetiek van stijlvolle en betaalbare dameskledij.

Doelbewust Desselgem

Samen met haar man Klaas Galle liet ze het pand van voormalige kleermaker Dhont in enkele maanden tijd renoveren. Ze koos bewust voor de deelgemeente Desselgem omdat het aanbod aan dameszaken in Waregem al groot genoeg is.


Eerst werkte Patricia Declerck tien jaar in een damesboetiek in Waregem. Nadien wilde ze meer thuis zijn voor de kindjes.


Na twee jaar begon het echter te kriebelen om weer in de modebranche aan de slag te gaan.


Het werd meteen een schot in de roos "Het was een overrompeling met ook klanten uit Beveren-Leie, Ooigem en Wielsbeke. Er is tevredenheid dat er eindelijk een modezaak in de rand is, zodat dames niet altijd naar het centrum van Waregem moeten", getuigde Patricia in onze krant. Haar man Klaas Galle runt het veilinghuis Galle in de Roterijstraat in Waregem. Patricia overleed zaterdagnacht bij thuiskomst van een feest. Pogingen om haar te reanimeren lukten helaas niet meer. (XCR)

Lees meer