Een van de achtergelaten aanhangwagens.
Gemeente Wemmel Een van de achtergelaten aanhangwagens.

Gemeente zoekt gegadigden voor achtergelaten landbouwvoertuigen

In het toekomstig speelbos De Motte staan enkele achtergelaten landbouwvoertuigen die dringend weg moeten voor de veiligheid van de kinderen.

Het gemeentebestuur van Wemmel hoopt via een oproep af te geraken van de drie grote aanhangwagens waarvan het onderstel wel nog in goede staat verkeert. Het chassis is dan ook nog bruikbaar voor bijvoorbeeld een carnavalswagen. Maar het ijzer kan ook dienen voor een kunstwerk of voor andere doeleinden. Voorstellen zijn welkom.

Als je interesse hebt, of iemand kent die mogelijk interesse heeft, stuur dan een e-mail naar patmob@wemmel.be voor meer informatie.

Het speelbos zou tegen de zomer al voltooid moeten zijn. Eind deze maand worden de voertuigen dan ook sowieso verwijderd door de gemeente.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer