WemmelAir houdt op 22 januari haar startbijeenkomst.
WemmelAir WemmelAir houdt op 22 januari haar startbijeenkomst.

Nieuwe burgerbeweging WemmelAir wil ecologischer leven

In het verlengde van de klimaatmars hebben een twintigtal Wemmelaars besloten om op hun niveau een steentje bij te dragen. Ze hebben daartoe een meertalige burgerbeweging opgestart die luistert naar de toepasselijke naam ‘WemmelAir’. 

“We willen ervaringen uitwisselen en verschillende projecten en acties ontwikkelen”, klinkt het. “We denken daarbij aan initiatieven zoals aan energietips, speelstraten, biologische voeding, deeltuinen, natuurwandelingen, opruimacties, mobiliteitsplannen (ook voor onze kinderen), het vrijwaren van groenruimtes, autodelen, consuminderen, afvalbeheer,… Het is tijd om in actie te schieten en ze te concretiseren. We zijn met steeds meer om ons te mobiliseren voor een meer ecologische en solidaire manier van leven, ook in Wemmel.”

WemmelAir houdt op 22 januari om 20 in Villa Beverbos een startbijeenkomst. Daar kan al wie interesse heeft terecht met vragen en opmerkingen. Meer info vind je op de Facebookpagina.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer