Poeslieve Quiz
RV Poeslieve Quiz

Eerste editie Poeslieve Quiz is volzet

De koninklijke vereniging ‘de Nachtegaal’ uit Kruiseke organiseert vrijdagavond vanaf 20 uur in lokaal Het Visputje voor de eerste keer de Poeslieve Quiz. “Alle plaatsen zijn volzet”, aldus bestuurslid Johnny Verhaeghe. “Er zijn in totaal 22 ploegen van telkens vier deelnemers. Wegens plaatsgebrek hebben we er echt de rem op moeten zetten.”

Gewezen schepen Philippe Deleu fungeert als quizmaster. Voor de samenstelling van de quiz kreeg hij veel hulp van Stefaan De Meerschman die samen met Eric Verstraete in de jury zit. Voor de eerste keer was er vorig jaar zaterdagavond in Het Visputje karaoke en kiezen de organisatoren nu voor een quiz. De winnaar gaat naar huis met honderd euro, de tweede zestig euro en tenslotte de derde met veertig euro.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer