5 De BMW raakte zwaar beschadigd bij het ongeval.
Didier Verbaere De BMW raakte zwaar beschadigd bij het ongeval.

Twee lichtgewonden bij aanrijding met drie wagens op Zuidlaan

Bij een verkeersongeval met drie voertuigen op de Zuidlaan zijn maandagmiddag omstreeks 13.30 uur twee lichtgewonden gevallen.  

Een dame stond er met haar BMW stil in de richting van Wetteren en wou afslaan om de oprit van haar woning op te rijden. Ze werd achteraan aangereden door een zware terreinwagen. Door de klap schoot de BMW vooruit en knalde frontaal op een Citroën die richting Kwatrecht reed. De dame en een inzittende van de tegenligger raakten hierbij lichtgewond. De Zuidlaan was een tijdje afgesloten om de wagens te takelen. De brandweer van Wetteren kwam ter plaatse om de rijweg op te ruimen.

5 Bij een verkeersongeval op de Zuidlaan botste een BMW nadat hij achteraan werd aangereden op een tegenligger.
Didier Verbaere Bij een verkeersongeval op de Zuidlaan botste een BMW nadat hij achteraan werd aangereden op een tegenligger.
5 Bij een verkeersongeval op de Zuidlaan botste een BMW nadat hij achteraan werd aangereden door een Dodge-terreinwagen.
Didier Verbaere Bij een verkeersongeval op de Zuidlaan botste een BMW nadat hij achteraan werd aangereden door een Dodge-terreinwagen.
5 De brandweer ruimt de rijbaan op.
Didier Verbaere De brandweer ruimt de rijbaan op.
5
Didier Verbaere

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer