Sofie en Ben (midden) en Kim en Laura in Bar Tout Court op het Stationsplein.
Foto Didier Verbaere Sofie en Ben (midden) en Kim en Laura in Bar Tout Court op het Stationsplein.

Van ontbijt over lunch tot taart in Bar Tout Court

Het horecalandschap in Wetteren verandert sterk. Na de opening van Markt 17, een nieuwe brasserie op de Markt, opent zaterdag Bar Tout Court aan het Stationsplein. Daar openen Ben De Kestelier en Sofie Verstraeten Bar Tout Court de deuren. Het is na hun tapasbar Bar Picar en cocktailbar Lemon Bar hun derde zaak die ze in zes jaar tijd openen in Wetteren. "In Bar Tout Cour kan je 's morgens terecht in de koffiebar voor het ontbijt. We maken onze espresso's, cappucino's en machiato's volgens de regels van de kunst met de bonen van d'Or. We serveren daarbij verse brownies en koffiekoeken, yoghurt, granola's en vers fruit", zegt 'barista' Ben. Op zaterdag wordt dit uitgebreid tot een brunch. 's Middag kan je er aperitieven en genieten van een kleine lunch. "Geen brasseriekeuken, maar wereldkeuken met wraps, salades en toast en suggesties. Alle dagen is er ook verse huisbereide soep en in de namiddag vers gebak en koffie", besluit Ben. De zaak opent zaterdag met een receptie om 17 uur. Vanaf dinsdag verwelkomen Kim en Laura je er graag dagelijks van 7 tot 18 uur. Behalve op zondag en maandag.


(DVL)