ANPR-camera
Geen ANPR-camera

Politie arresteert verdachte (40) na hit met ANPR-camera

De politie van Mechelen-Willebroek heeft een veertigjarige man uit Namen opgepakt. De veertiger werd opgemerkt langs de Boomsesteenweg toen hij met zijn voertuig voorbij een ANPR-camera reed. “De nummerplaat bleek gestolen te zijn”, klinkt het bij de politie.

Het voertuig werd kort na de ‘hit’ van de camera’s aan de kant gezet, de bestuurder werd meteen gecontroleerd. “De man bleek niet in het bezit te zijn van de boorddocumenten van het voertuig. Bovendien bleek ook nog dat het voertuig niet gekeurd is, niet verzekerd is en de wagen tot slot ook niet is ingeschreven”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande.

In de wagen werd verder ook nog een fiets aangetroffen. Toen de agenten hem vroegen vanwaar die afkomstig was, kon de veertiger geen duidelijke verklaringen geven. “Bij het doorzoeken van de wagen werd later ook nog inbrekersmateriaal gevonden”, aldus Van de Sande nog. “Het gaat naast een betonschaar ook nog om handschoenen.”

De veertiger werd meegenomen naar het politiekantoor voor verder verhoor. De wagen, de feiten en het aangetroffen materiaal werd volgens de politie in beslag genomen. Na zijn verhoor in het politiekantoor, werd hij ter beschikking gesteld van de Mechelse afdeling van het Antwerpse parket. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer