2 Burgemeester Luc Van Hove las bij de prijsuitreiking de winnende gedichten voor.
Laenen Burgemeester Luc Van Hove las bij de prijsuitreiking de winnende gedichten voor.

Jonge poëzietalenten krijgen prijs van burgemeester

Zandhovens burgemeester Luc Van Hove (CD&V) heeft de laureaten van de junior poëziewedstrijd van de gemeentelijke bibliotheek in de bloemetjes gezet. De 9-jarige Nora Geentjens uit deeldorp Pulderbos werd door de jury tot winnares uitgeroepen. 

Nora haalde het met het gedicht ‘Boek’. Ze ging Manon Nuytemans, Stan Lieckens, Sara Trybalska en Stan Van Nuffelen vooraf. De top vijf kreeg uit handen van de burgemeester enkele geschenkbonnen en een stappenteller. 

2 Vier van de vijf laureaten op een rijtje.
Laenen Vier van de vijf laureaten op een rijtje.

Eerder werden al de laureaat bij de volwassenen (Luc Arts) en bij de adolescenten (Anna Durnez) in de bloemetjes gezet. “Met in totaal 159 ingestuurde gedichten over alle categorieën heen was onze wedstrijd een groot succes”, zegt een tevreden bibmedewerker Gerdi Heyninck.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer