Broer en zus Alan en Sandie Duwé in de cafetaria van het zwembad.
Foto Galicia Broer en zus Alan en Sandie Duwé in de cafetaria van het zwembad.

Cafetaria De Motte heropent dinsdag

Zwemmers en ouders van kinderen die zwemles volgen in De Motte in Zaventem kunnen vanaf volgende dinsdag opnieuw in de cafetaria terecht. Twee maanden na de plotse sluiting heropenen Chantal Verrart, haar zonen Alan en Steve, en dochter Sandie de zaak.

Eind september werd iedereen verrast door de plotse sluiting van de cafetaria van zwembad De Motte in Zaventem. De vorige uitbater was plots met de noorderzon verdwenen. Ouders van kindjes die zwemles volgen in De Motte, moesten het geploeter van hun oogappels in de kleine en te warme gang volgen. Maar nu, twee maanden later, is er goed nieuws.

Altijd al samen gewerkt

Concessiehouder De Keyzer Drinks uit Sint-Stevens-Woluwe vond nieuwe uitbaters. De cafetaria gaat dinsdag dan ook opnieuw open. Chantal Verrart kruipt met haar zonen Alan en Steve, en haar dochter Sandie achter de toog. "We hebben altijd al samen gewerkt en beginnen met heel veel plezier aan ons nieuwe avontuur in Zaventem", zegt Chantal. "In de cafetaria komen heel wat gezinnen iets drinken en wij willen er zijn als familie voor die klanten. De grote heropening staat dinsdag gepland, maar vrijdag (morgen, red.) staan we wel al een eerste keer in de cafetaria. Dan wordt er een evenement georganiseerd in het zwembad. Voorlopig zullen we alleen drank serveren, maar waarschijnlijk komen er ook snacks op de kaart te staan. We willen echter nog even afwachten wat de klanten op het menu willen zien." (RDK)

Lees meer