2 Tuur Haelman, de bekendste hond van Zelzate en omstreken
Kristof Vereecke Tuur Haelman, de bekendste hond van Zelzate en omstreken

Bekende Facebookhond opent losloopweide

Tuur en zijn vrienden hebben er een paradijsje bij

Tuur, de poedel die met bijna 900 Facebooklikes de bekendste hond van Zelzate en omstreken is, mocht zondag de nieuwe losloopweide in het gemeentepark openen. 

De hondenloslosloopweide kwam er op vraag van enkele hondenliefhebbers die van het gemeentepark hun favoriete uitlaatplekje gemaakt hebben. “Zo’n prachtig park nodigt uit om met de hond te gaan wandelen”, zegt Marcel Haelman, het baasje van Tuur. “Alleen is het jammer dat de hond altijd aan de leiband moet. Daarom is het goed dat er nu een losloopweide komt. Zo kunnen onze trouwe viervoeters ook genieten van dit prachtige park.” 

De loosloopweide werd gerealiseerd met geld van het evenement ‘Wandelen met Tuur.’ Aan alles werd gedacht: een afzonderlijke zone voor gevaarlijke honden, bankjes voor  de baasjes,… “Onze Tuur en zijn vrienden hebben er een klein paradijsje bij”, knipoogt een tevreden Marcel Haelman, die er luidop van droomt om in Zelzate ook een dierenbegraafplaats te realiseren. 

2 Tientallen honden kwamen samen met Tuur de nieuwe losloopweide openen.
Kristof Vereecke Tientallen honden kwamen samen met Tuur de nieuwe losloopweide openen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer