Voor het kleintje in de buidel van mama bij Lamme Goedzak wordt nog een naam gezocht.
Foto Klaas De Scheirder Voor het kleintje in de buidel van mama bij Lamme Goedzak wordt nog een naam gezocht.

Lamme Goedzak zoekt naam voor kangoeroe

Het hele weekend konden kinderen een nieuwe naam zoeken voor de jongste kangoeroe van brasserie De Lamme Goedzak in Zoersel. Uit alle inzendingen selecteren de uitbaters een nieuwe naam die ze volgende week bekend maken.

Brasserie Lamme Goedzak in het centrum van Zoersel heeft al enkele jaren een klein dierenparkje met onder meer kangoeroe's. De exotische dieren zitten in een weiland achteraan de zaak. Regelmatig krijgt de Lamme Goedzak kleuterscholen over de vloer, maar in het weekend zijn de kangoeroes graag geziene dieren voor de kleinste gasten. Sinds enkele weken hebben de vier kangoeroes een nieuwe aanwinst mogen verwelkomen, een babykangoeroe. "Kangoeroes zijn toch iets speciaals, iets dat kinderen niet elke dag zien", weet uitbater Rick Vervecken. "Nu er een kleintje is en de zon weer schijnt, komen heel wat mensen naar de dieren kijken. We krijgen vaak de vraag hoe het kleintje heet en dat bracht ons op een idee."


Afgelopen weekend konden gasten op een briefje een naam invullen. Volgende week zal een onschuldige hand de winnende naam uit de hoop trekken.


(DVGT)

Lees meer