3 Wie een marsepeinen Tim Matthys koopt, maakt kans op de chocoladebeker.
Frank Eeckhout Wie een marsepeinen Tim Matthys koopt, maakt kans op de chocoladebeker.

Welk dieet? Koop een marsepeinen Tim Matthys en maak kans op voetbalbeker in chocolade

Bakkerij Sint-Anna steunt KV Mechelen-speler met Zottegemse roots

Dertien jaar na zijn eerste bekerwinst ligt er opnieuw een marsepeinen Tim Matthys bij bakkerij Sint-Anna. “Wie een ventje koopt, maakt kans op een voetbalbeker in chocolade", zegt bakker Bart Schelstraete. Schelstraete wil de KV Mechelen-speler met Zottegemse roots op die manier feliciteren met zijn overwinning tegen AA Gent woensdag.

Het was met kleine oogjes dat Zottegemnaar Tim Matthys donderdagnamiddag bij bakkerij Sint-Anna langskwam om zijn marsepeinen evenbeeld te bekijken. “Het feestje is een beetje uitgelopen na onze bekerwinst tegen AA Gent", lacht de speler van KV Mechelen. Hij is trots dat hij weer in de toonbank ligt van de bakkerswinkel. Matthys won de beker van België 13 jaar geleden al eens met Zulte-Waregem. In de finale tegen Moeskroen scoorde hij toen de winning goal. Woensdag kreeg hij ook een uitgelezen kans om de score op te drijven maar de doelman van Gent pareerde zijn schot. Wie een marsepeinen Tim Matthys koopt, maakt kans op een grote chocoladen beker. 

3 Wie een marsepeinen Tim Matthys koopt, maakt kans op de chocoladen beker.
Frank Eeckhout Wie een marsepeinen Tim Matthys koopt, maakt kans op de chocoladen beker.
3 Wie een marsepeinen Tim Matthys koopt, maakt kans op de chocoladen beker.
Frank Eeckhout Wie een marsepeinen Tim Matthys koopt, maakt kans op de chocoladen beker.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer