3 Marnic Baeyens (56) en Carine Otte (55), baten B&B en gîtes Le Petit Bonheur uit in Belvès (Dordogne)
Frank Eeckhout Marnic Baeyens (56) en Carine Otte (55), baten B&B en gîtes Le Petit Bonheur uit in Belvès (Dordogne)

Exclusief voor abonnees

"Onze droom ligt aan diggelen": drie Vlaamse B&B-uitbaters over hoe 'la dolce vita' plots heel stresserend werd

Hoe zou de sfeer in de bed & breakfasts zijn? Bij de ondernemers die in het zuiden huiselijke gezelligheid willen aanbieden, met gasten rond één lange tafel, en die corona op hun dak kregen? Zij die al wat langer in het vak zitten, lijken de annulaties aan te kunnen. Maar wie nog maar pas aan die B&B-droom was begonnen, kreeg een nekslag.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • erik Luykx

    Wat een afgunst toch! Ik hoop voor deze mensen dat het nog goed komt.

  • heiko werner

    Nen B&B of vakantie woonig verhuren, mag je enkel zien als een toebrod maar niet als een gegarandeerde inkomsten of zelf rendement! Wie denkt in deze branche zijn levensonderhoud te kunnen bestrijden gaat om de zoveel jaar baden. Ook wij hebben de mogelijkheid om een appartement in ons huis zuidelijk de Alpen te verhuren, maar de inkomsten zijn het extra werk niet waard, daarom is het gratis beschikbaar voor familie en vrienden.

Lees meer