Dit is de Time Traveler in de VS die Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof momenteel aan het testen is
Plopsafans Dit is de Time Traveler in de VS die Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof momenteel aan het testen is

Exclusief voor abonnees

Achtbaanprofessor over nieuwe Plopsa-attractie: “Hele uitdaging om die achtbaan veilig te bouwen”

Binnenkort beslist Plopsaland De Panne of het investeert in een nieuwe, extreme achtbaan. Het pretpark heeft nog geen spinning coaster, wiens karretjes 360 graden rond de as draaien. Nu kiezen ze meteen voor een Xtreme Spinning Coaster met een spoor dat óók overkop gaat. Wereldwijd is er nog maar één zo’n rollercoaster. “Het is een hele uitdaging om zo’n attractie veilig te bouwen.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Catherine MISTIAEN

    Professor Gobelijn, zal men bedoelen. "I like the fear", zei Nicolas Cage in een film. We houden van de angst. Maar er zijn recent toch wereldwijd genoeg ongelukken gebeurd in pretparken? Ik zou eerder verwachten dat men het een beetje kalmeraan zou doen, zeker met kinderen. Bizar. Ik zou ook aan prof Gobelijn toch eens vragen of zo een waanzinnige achtbaan misschien wel eens een lek in het evenwichtsorgaan kan veroorzaken. Je weet nooit!

  • Verstappen Martine

    Succes !!! Ik kan er spijtig genoeg niet meer in, achtbanen zijn voor mij een no go geworden doordat ik een lek in mij evenwichtsorgaan heb. Spijtig want ik deed het heel graag.

Lees meer