Dit is de Time Traveler in de VS die Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof momenteel aan het testen is
Plopsafans Dit is de Time Traveler in de VS die Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof momenteel aan het testen is

Exclusief voor abonnees

Achtbaanprofessor over nieuwe Plopsa-attractie: “Hele uitdaging om die achtbaan veilig te bouwen”

Binnenkort beslist Plopsaland De Panne of het investeert in een nieuwe, extreme achtbaan. Het pretpark heeft nog geen spinning coaster, wiens karretjes 360 graden rond de as draaien. Nu kiezen ze meteen voor een Xtreme Spinning Coaster met een spoor dat óók overkop gaat. Wereldwijd is er nog maar één zo’n rollercoaster. “Het is een hele uitdaging om zo’n attractie veilig te bouwen.”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Catherine MISTIAEN

    Professor Gobelijn, zal men bedoelen. "I like the fear", zei Nicolas Cage in een film. We houden van de angst. Maar er zijn recent toch wereldwijd genoeg ongelukken gebeurd in pretparken? Ik zou eerder verwachten dat men het een beetje kalmeraan zou doen, zeker met kinderen. Bizar. Ik zou ook aan prof Gobelijn toch eens vragen of zo een waanzinnige achtbaan misschien wel eens een lek in het evenwichtsorgaan kan veroorzaken. Je weet nooit!

  • Verstappen Martine

    Succes !!! Ik kan er spijtig genoeg niet meer in, achtbanen zijn voor mij een no go geworden doordat ik een lek in mij evenwichtsorgaan heb. Spijtig want ik deed het heel graag.

Lees meer